Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El curs d’iniciació al Voluntariat ha acabat aquest cap de setmana amb un balanç positiu

S’ha fet els dissabtes 12, 19 i 26 de maig de 9 a 13 h a l’Escorxador.

L’Ajuntament de Vilafranca, a través de l’Oficina del Voluntariat, i la Federació Catalana de Voluntariat Social, han organitzat enguany la segona edició del curs d’iniciació al voluntariat. La inscripció era gratuïta i estava adreçat a persones que haguessin iniciat el voluntariat en una entitat ubicada a Vilafranca o que tinguessin interès per fer tasques de voluntariat. La Montse Mestre, tècnica de l’Oficina del Voluntariat, explicava que el curs se centra en explicar des de zero la figura del voluntari en una entitat i els seus drets i deures, a més de ser un espai de trobada i socialització entre els mateixos voluntaris. També destacava aquest passat dissabte, darrer dia del curs, que la valoració per part del grup d’assistents, que enguany era molt heterogeni, era molt positiva.

Es tracta d’un curs reconegut pel Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: