Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El certamen literari del col·legi Sant Elies arriba a la seva 31ena edició

Hi van participar uns 400 alumnes del centre i com ja es tradicional, es va celebrar el teatre del Casal.

El col·legi El Carme- Sant Elies de Vilafranca va celebrar aquest passat divendres una nova edició del seu certament literari de Sant Jordi, Mare de Déu de Montserrat, Memorial Montserrat Gillué, que cada any convoca les composicions poètiques dels alumnes de cicle superior de Primària i dels diversos cursos d’Ensenyament Secundari.

Tal com explicava la directora de l’escola, l’Àngels Guardiet, l’acte estava dividit en dues parts: un espectacle que incloïa un recital poètic, dansa i música i, a continuació, es va fer l’entrega de premis del certamen literari.

De tots els poemes que van escriure els alumnes de 5è fins a 4rt d’ESO, el professorat en va fer una selecció prèvia i, enguany, la Sílvia Amigó va ser la persona encarregada de fer-ne la selecció final. Guardiet destacava que a l’escola els agrada apostar per tots els gèneres literaris i que els alumnes viuen amb normalitat participar al certamen de poesia, dedicada als valors i al medi ambient.

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: