Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Ocupacional de Mas Albornà elabora els trons que s’apadrinaran aquest any per FM

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca han presentat a la seu de l’Associació de Veïns de les Clotes la campanya amb la que els particulars poden també donar suport a la més típica.

Es tracta d’Apadrina un tro, que permet als qui vulguin adquirir aquesta peça i al mateix temps fer una aportació per la Festa Major.
Esther Ribas, en nom dels administradors, recordava que volien fet una festa el màxim d’inclusiva. Explicava que van tenir clar que volien que des de Mas Albornà es fessin els trons per apadrinar.
Des del Centre Ocupacional de Mas Albornà, la seva directora Anna Rovira, remarcava les ganes de col·laborar amb Vilafranca i encara més amb la Festa Major. Comentava també que se’ls va presentar el repte de trencar amb el que s’havia fet fins ara. La seva proposta va ser fer un tro que servís també per lligar el mocador de la Festa Major.
En nom dels usuaris del Centre Ocupacional Mas Albornà, Oriol Castellarnau, Laura Oscuro, Laura Espin i Esperanza Pérez, van expressar la il·lusió que els havia fet el projecte i les ganes amb que l’havien afrontat.
L’encàrrec que han rebut és de fer uns 800 trons, però la intenció es poder-ne fer més, per tal que hi hagi més persones que el puguin lluir durant la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: