Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El 8 de juny s’organitza un Sopar Groc Solidari al Centre Cultural i Lúdic de Les Cabanyes

El 8 de juny s’organitza un Sopar Groc Solidari al Centre Cultural i Lúdic de Les Cabanyes

L’ANC de Les Cabanyes juntament amb Òmnium Alt Penedès i la Comissió de festes de l’Ajuntament fe Les Cabanyes s’han proposat portar a terme un nou Sopar Groc Solidari a la comarca.

Aquest cop al Centre Cultural i Lúdic de Les Cabanyes i amb l’objectiu d’encoratjar als familiars dels presos i exiliats polítics, i recaptar fons per a la Caixa de Solidaritat. El sopar serà el proper divendres, 8 de juny, a partir de dos quarts de nou del vespre i anirà a càrrec d’un restaurador local. Els tiquets es poden adquirir a un preu de 20€ a Ca La Madrona de Vilafranca o bé directament al Centre de Les Cabanyes, entre 2/4 de 6 i 2/4 de 8.

En la presentació celebrada ahir a l’Espai Muriel Casals, seu d’Òmnium,  Max Miret, membre de l’ANC de Les Cabanyes, explicava que volen reforçar la solidaritat i el sentiment vers els presos i els exiliats i també poder engreixar la caixa de solidaritat pels que estan en una situació injusta.

La presidenta de la Comissió de Festes de Les Cabanyes, Sílvia Pérez, va explicar que la idea va sorgir a través d’uns veïns del poble que tenen un vincle familiar directe amb Jordi Turull i, per donar-li suport a ell i a la resta de presos i exiliats, van pensar que podien fer un sopar groc.

Finalment el president d’Òmnium Alt Penedès, Jordi Parellada, explicava també que des d’Òmnium, recentment, s’ha llençat la campanya “Demà pots ser tu/Mañana puedes ser tu” que té com objectiu denunciar el retrocés en drets fonamentals que viu l’Estat espanyol. Parellada destaca la tasca  que fan les persones voluntàries, les col·laboracions d’entitats i empreses, i l’assistència per part de particulars per no rebaixar la Caixa de Solidaritat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: