Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cinc escoles vilafranquines han presentat els seus projectes d’emprenedoria

Les escoles Pau Boada, Vedruna-Sant Elies, Sant Josep, Montagut i J. Baltà i Elias han participat enguany en el programa de Cultura emprenedora a l’escola.

Es tracta d’una iniciativa de la Diputació de Barcelona que fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d’educació primària. Durant un curs escolar, l’alumnat d’aquests cinc centres educatius ha creat i gestionat una cooperativa escolar amb el recolzament de la comunitat educativa, l’administració i altres agents socials del municipi. El tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció, Joan Manel Montfort, destacava que es un programa molt interessant.

L’acte de cloenda del programa es va celebrar aquest dissabte al matí a l’Auditori de Vilafranca. Des de les 9 del matí fins a les 12 del migdia, davant del recinte es van instal·lar les parades de venda de productes de les cooperatives de l’alumnat de les escoles. La tècnica de Promoció Econòmica, Àngels Gómez, explicava que part dels beneficis es destinen a una entitat solidària.

 

A les 12 van recollir les parades i a l’Auditori de Vilafranca la regidora d’Ensenyament, Meritxell Montserrat i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, els van entregar un obsequi i un diploma als infants i als mestres. D’entre tots els alumnes, hi havia el Joel Casal i la Núria Cano, que explicaven que s’ho havien passat molt bé.

En el conjunt del programa, aquest curs 2017-2018, hi ha participat un total de 177 escoles, 78 municipis i més de 7.000 alumnes organitzat en unes 300 cooperatives.

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: