Dissabte, 26 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Celebren el Dia de l’Associacionisme amb lectures dramatitzades al Casal i a Ràdio Vilafranca

La Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès-GATAP, i el Casal Societat La Principal s’afegeixen al Dia de l’Associacionisme Cultural amb l’organització de lectures dramatitzades.

L’any 2014 la Generalitat va declarar el 4 de juny Dia de l’Associacionisme Cultural, instaurant una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural a Catalunya.

Per aquesta celebració l’any passat la GATAP i el Casal ja van col·laborar i enguany tornen a repetir l’experiència.

La presidenta de la GATAP, Remeï Ullate, assenyala que enguany s’estrenarà un espai del Casal per fer les representacions.

El representant de la junta del Casal, Marcel Esteve, i el gerent de l’entitat, Salvador Casals, han explicat que serà un cap de setmana intens d’activitats. Hi haurà activitats esportives al pavelló dissabte i diumenge, i el dissabte al matí també s’oferiran portes obertes i un espai d’animació a la rambla.  El dissabte a les vuit del vespre, a la Sala 1 del Casal, al carrer Migdia nº18, la “Companyia es grata” de Subirats oferirà lectures dramatitzades i, el Taller d’Assaig Teatre presentarà l’espectacle-lectura en petit format, “Viola del violer; homenatge a Mª Aurèlia Capmany”.

És un espectacle amb taquilla inversa i durant l’acte es servirà cava cedit per “Can Ràfols dels Caus”.

D’altra banda aquest divendres, a dos quarts de dotze del matí s’emetran per Ràdio Vilafranca unes breus lectures dramatitzades, “Un xic exòtic” i “Un encuentro absurdo” creacions de José Antonio Bielma, a càrrec de “La companyia es grata” de Can Rossell, Subirats. També hi haurà una entrevista en directe a diferents membres de l’organització, per parlar de tot el que s’ha preparat, amb Sílvia Delgado. El dilluns 4 de juny, es tornaran a radiar les lectures, entre les tres i les quatre de la tarda.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: