Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Caminada per a gent gran a l’ermita del Vinyet a Castellví de la Marca

Caminada per a gent gran a l’ermita del Vinyet a Castellví de la Marca

L’Ajuntament de Vilafranca organitza una nova caminada del cicle de caminades adreçades a la gent gran.

Aquest cicle de caminades es porta a terme de novembre a juny, amb l’objectiu de fomentar l’afecció entre la gent gran a realitzar caminades amb regularitat, conèixer espais naturals propers a Vilafranca i fomentar les relacions interpersonals i de grup en un ambient natural. Per poder assistir a les caminades serà requisit indispensable el portar el carnet blanc. No caldrà inscripció prèvia. Els monitors, però, apuntaran les dades dels assistents, noms, DNI i telèfon.

La propera sortida serà dimarts vinent, amb una caminada fins a l’ermita del Vinyet a Castellví de la Marca. Seran uns 11 km aproximadament. El lloc de trobada serà el parc de Sant Julià, on hi ha l’espai lúdic per a gent gran, a les 9h.

Les passejades són suaus i assequibles per a tothom que faci una activitat física continuada. Es caminarà unes 3 hores, amb diverses parades i es comptarà amb el guiatge de dos monitors responsables. El dinar ja serà a casa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: