Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es fa una xerrada al Casal Popular sobre el treball

La divisió del treball s’ha anat desplaçant cada cop més a un àmbit internacional.

L’espoli de les matèries primeres, la deslocalització industrial, l’explotació sexual. El capitalisme europeu va néixer a través de l’explotació triangular dels esclaus i esclaves africanes, l’extracció de matèries primeres d’Amèrica i la industrialització europea. Quin ha estat el seu resultat avui en dia? Podem plantejar processos revolucionaris de sobirania econòmica i de solidaritat internacionalista sense trencar amb la divisió internacional del treball? Aquestes preguntes tindrà resposta amb la xerrada a càrrec d’Arnau Carné, d’ÍTACA, Organització Internacionalista dels Països Catalans, avui a dos quarts de vuit del vespre al Casal Popular de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: