Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Maria Villalonga parlarà de Manuel de Pedrolo

L’autora de novel.la negre, Anna Maria Villalonga, parlarà de “Manuel de Pedrolo: l’escriptor de la totalitat”, amb motiu de la celebració de l’Any Pedrolo.

És en un acte organitzat per la Secció literària de l’Agrícol.

La conferència tindrà lloc aquest proper divendres a dos quarts de vuit del vespre al Centre Artístic Penedès L’Agrícol de Vilafranca. Anna Maria Villalonga, és comissària de l’Any Pedrolo, escriptora, crítica literària i professora de la Universitat de Barcelona.

Manuel de Pedrolo és un dels escriptors més prolífics i fecunds de la història de la literatura catalana.

L’Any Pedrolo té com a objectiu principal donar a conèixer l’autèntica dimensió de la figura de Pedrolo, que per motius diversos, ha estat un autor poc reconegut acadèmicament, eclipsat per una de les seves obres menors, Mecanoscrit del segon origen, i titllat de massa prolífic i “popular”, en el sentit pejoratiu del terme.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: