Diumenge, 24 de juny de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Anna Maria Villalonga parla en el marc de l’any Pedrolo de la seva faceta com a autor total

Aquesta xerrada a càrrec de la comissària de l’Any Pedrolo Anna Maria Villalonga volia centrar-se en aquesta faceta potser poc coneguda de Manuel de Pedrolo.

Un autor prolífic i en general poc conegut. Villalonga comentava que va escriure més de 120 obres, però que bàsicament només és coengut per “Mecanoscrit del segon origen”.
Villalonga explicava que és un fet que es donta també amb altres escriptors de la història de la literatura, que és difícilment controlable per el propi autor. A més, es dona la circumstància que el mateix Pedrolo considerava el Mecanoscrit com una obra menor.
Amb celebracions com l’any Pedrolo, la voluntat és ajudar a donar a coneèixer l’autor de manera més àmplia, i al mateix temps també la seva obra.
Aquesta xerrada estava organitzada per la secció literària de l’Agrícol, i es va fer divendres a la tarda a la seu de l’Agrícol. Anna Maria de Villalonga, a banda de comissària de l’Any Pedrolo és escriptora, crítica literària i professora de la Universitat de Barcelona.

Enquesta

Volem acollir refugiats…

Programació

Ràdio Vilafranca

18:30
La caixa de Pandora
Cultural del Centre de Dia en Salut Mental de Vilafranca
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas

Penedès Televisió

18:30
19:00
Vijazz
Dianne Reeves
19:30
Interiors de Vilafranca
Casa Berch i Galtés

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: