Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Maria Villalonga parla en el marc de l’any Pedrolo de la seva faceta com a autor total

Aquesta xerrada a càrrec de la comissària de l’Any Pedrolo Anna Maria Villalonga volia centrar-se en aquesta faceta potser poc coneguda de Manuel de Pedrolo.

Un autor prolífic i en general poc conegut. Villalonga comentava que va escriure més de 120 obres, però que bàsicament només és coengut per “Mecanoscrit del segon origen”.
Villalonga explicava que és un fet que es donta també amb altres escriptors de la història de la literatura, que és difícilment controlable per el propi autor. A més, es dona la circumstància que el mateix Pedrolo considerava el Mecanoscrit com una obra menor.
Amb celebracions com l’any Pedrolo, la voluntat és ajudar a donar a coneèixer l’autor de manera més àmplia, i al mateix temps també la seva obra.
Aquesta xerrada estava organitzada per la secció literària de l’Agrícol, i es va fer divendres a la tarda a la seu de l’Agrícol. Anna Maria de Villalonga, a banda de comissària de l’Any Pedrolo és escriptora, crítica literària i professora de la Universitat de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: