Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ampert ha celebrat el seu 10è aniversari amb un sopar a La Societat de La Múnia

Hi van assistir prop d’un centenar de persones.

Fa una dècada que aquesta associació vilafranquina ofereix transport per a persones malaltes de càncer que han de fer tractament a l’Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat. Per tal de commemorar i celebrar l’aniversari de l’entitat, aquest dissabte a la nit es va fer un sopar al Restaurant La Societat de La Múnia.

A l’acte també hi van assistir representants polítics com l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, el Tinent d’Alcalde de  Serveis a les Persones i Promoció Social de Vilafranca, Ramon Zaballa i la regidora d’Ensenyament i Relacions Internacionals Meritxell Montserrat.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: