Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ajuntament i l’Espiga signen un conveni per a l’ús de l’aula multisensorial de la Lola Anglada

Ajuntament i l’Espiga signen un conveni per a l’ús de l’aula multisensorial de la Lola Anglada

Aquesta aula d’estimulació multisensorial es posrà utilitzar fora de l’horari de la llar d’infants per atendre individualment infants amb pluridiscapacitat o dificultats en el seu desenvolupament.

Pere Regull, acompanyat de la regidora d’Ensenyament Meritxell Montserrat, i el secretari de la Fundació l’Espiga, Joan Ràfols, han signat aquesta setmana el conveni de col·laboració que permet al Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç l’Espiga (CDIAPE) accedir a la utilització de l’aula d’estimulació multisensorial de la llar municipal d’infants Lola Anglada per atendre individualment infants amb pluridiscapacitat o dificultats en el seu desenvolupament.
La Lola Anglada disposa d’un aula d’estimulació multisensorial que ha estat equipada amb la col·laboració de la Diputació. Aquest és un recurs molt adequat i dotat de material educatiu específic per a treballar amb infants de 0 a 6 anys. El CDIAPE és un servei de prevenció, detecció, avaluació, diagnòstic i intervenció, adreçat a infants de 0 a 6 anys amb dificultats en el seu desenvolupament que forma part de la Fundació L’Espiga. Aquest servei és concertat amb el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat. Atesa la idoneïtat d’aquest recurs per a treballar amb infants amb pluridiscapacitat o dificultats en el seu desenvolupament, l’Ajuntament ha signat conveni per a la cessió d’ús de l’aula al CDIAPE, en un horari que no interfereixi el funcionament diari de la llar d’infants.
L’objectiu del conveni és afavorir que el màxim nombre d’infants puguin beneficiar-se de les instal·lacions de l’aula sensorial en funcionament a la llar Lola Anglada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: