Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Accelera el creixement, present a l’Alt Penedès en la seva setena edició

La setena edició del programa Accelera el Creixement arrenca a Vilafranca per ajudar les empreses participants a impulsar el seu creixement.

Aquest divendres al matí tenia lloc a l’Enològica la jornada de presentació del programa Accelera el Creixement. Es tracta d’un programa impulsat per PIMEC i la Diputació de Barcelona que compta amb l’Ajuntament de Vilafranca i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès com a agents referents al territori.
L’objectiu d’aquest programa, que arriba enguany a la seva setena edició, és ajudar les empreses participants a impulsar el seu creixement mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors especialistes.

Accelera el Creixement tria 50 empreses de la demarcació de Barcelona en cada edició del programa per a desenvolupar aquest pla de creixement. Les empreses han de ser PIMES amb un mínim de tres treballadors, que tinguin 5 anys o més de vida i la seu a la província de Barcelona. La responsable del programa destaca que les empreses seleccionades solen respondre bé i arriben preparades al repte del creixement.

Entre les empreses participants a l’anterior edició del programa hi havia les caves de Santa Fe del Penedès Giró Ribot. El seu gerent ha assistit a la jornada per explicar la seva experiència i el moment actual en el qual es troba el desenvolupament del seu pla de creixement.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: