Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

250 persones participen en el sopar groc organitzat a Santa Margarida i els Monjos

El Centre Cultural Recreatiu de la Ràpita acollia el sopar groc que com en molts altres municipis de Catalunya s’ha organitzat per recollir diners per el fons de solidaritat amb els presos polítics.

En aquesta ocasió es van reunir 250 persones, que és el màxim de capacitat del local on se celebrava. Entre els participant hi havia Antoni Borrell, que és alcalde de Miravet i amic personal d’Oriol Junqueras. Borrell remarcava que cal seguir mobilitzats i mostrar el suport a unes persones que són a la presó per defensar el seu país.
També insistia en la importància d’aquesta mobilització sostinguda de la societat el regidor d’ERC a Santa Margarida i els Monjos, Josep Arasa. Cal seguir donant suport a les persones que són a la presó i també els que s’han hagut d’exiliar davant les pressions de l’estat deia Arasa, que recordava també les pressions que s’han patit al seu mateix municipi quan la societat s’ha mobilitzat.
El sopar com dèiem va cobrir totes les expectatives dels organitzadors, cobrint força dies abans de la seva celebració les 250 places disponibles.
Al llarg de la nit hi va haver diversos parlaments per reforçar aquest missatge de suport als empresonats i exiliats, i al mateix temps refermar el missatge de voluntat d’avançar cap a la constitució de la República Catalana i defensar les llibertats dels ciutadans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: