Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

22 nois i noies d’entre 9 i 13 anys han participat al concurs de lectura Puja el tren!

Dijous tots els concursants rebran un obsequi per haver participat i s’entregaran dos premis literaris i culturals.

El proper dijous, a les 6 de la tarda, la Biblioteca Torras i Bages farà el sorteig final de la segona edició del concurs de lectura Puja al tren!, que s’ha dut a terme a 10 biblioteques i 2 bibliobusos de les comarques de l’Alt Penedès i Garraf, entre els mesos de desembre del 2017 i maig del 2018. Aquest concurs pretén fomentar actituds positives a l’entorn de la lectura en la franja d’edat on les biblioteques detecten que davallen més els hàbits lectors.

En el cas concret de Vilafranca han participat 22 nois i noies d’entre 9 i 13 anys, i segons les lectures triades per ells mateixos han pogut viatjar per experiències d’humor, d’aventures, d’experiències, clàssiques o de terror. Dijous tots els concursants rebran un obsequi per haver participat i s’entregaran dos premis literaris i culturals: un escollit a l’atzar entre tots els participants i l’altra s’atorgarà a lector/a que hagi llegit més llibres al llarg de tot el concurs. L’entrega dels premis anirà a càrrec del regidor de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi.

En els premis han col·laborat les llibreries La Cultural, L’Odissea i Abacus i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: