Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots recuperen el 5 de 7 després de més d’un any

Els Xicots han obert temporada a Altafulla, mantenint la tradició dels darrers anys.

Acompanyats dels amfitrions Castellers d’Altafulla, de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella Xiquets de Valls, els vilafranquins han volgut portar a la plaça del Pou els resultats del treball realitzat a assaig en l’estructura del 5.

I és que el 5 de 7 és un castell que no portaven a plaça des del 16 d’octubre de 2016. Aquest diumenge, ha estat el castell d’obertura per part dels de Cal Noi-Noi, i el van realitzar sense dificultats després d’un intent desmuntat. A continuació, van descarregar el 4 de 7 amb agulla i van acabar amb un 3 de 7 molt solvent. A la ronda de pilars, van alçar un pilar de 5.

Amb la primera actuació es posa en marxa el motor d’un primer tram de temporada farcit de cites castelleres. Pel que fa a les més immediates, diumenge que ve, 15 d’abril, hi ha prevista la participació a la diada de Can Jorba, al Portal de l’Àngel de Barcelona, tot i que possiblement es produeixi un canvi d’horari per la coincidència amb la manifestació convocada per la plataforma Espai Democràcia i Convivència.

La setmana següent, el diumenge 22 d’abril, tindrà lloc la diada d’inici a Vilafranca, a dos quarts de 12 del migdia al parc de Sant Julià. La colla anima tothom qui vulgui fer castells a assistir als assaigs, que tenen lloc els dimecres a les nou de la nit i els divendres a les deu a Cal Noi-Noi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: