Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC critica al govern per la manca de planificació en el manteniment dels carrers

El portaveu del grup municipal de Vilafranca en Comú, Ramon Arnabat, ha recordat que ara fa un any van presentar un dossier del mal estat dels carrers de Vilafranca, amb fotografies.

El regidor, acompanyat de dos dels responsables de l’elaboració d’aquell dossier, apuntava que just desprès es va veure gran activitat a la via pública amb diverses obres. Malgrat tot ara han volgut comprovar si hi ha hagut una millora notable i han tornat a repassar els mateixos carrers.

Agustí Villarroya assenyala que en el seu moment sí que hi va haver algunes millores, per exemple al carrer Marqués d’Alfarràs, o al Pare Claret, però en altres casos no es van acabar i continua havent-hi moltes voreres malmeses.

També destaquen molts passos de vianants no accessibles, i voreres que un any després continuen igual, com a l’Avinguda de Catalunya o als escocells de la Rambla de la Girada.

Per la seva banda, Xavier Cadafalch, assenyala també que a les zones de vianants sempre hi ha lloses trencades.

En aquest sentit Ramon Arnabat apunta que una de les prioritats de VeC ha estat reclamar al govern que inclogui en els pressupostos més dotació pel manteniment de carrers. El regidor destaca que en el pressupost d’enguany, sense reconèixer-ho, el govern ha fet cas als comuns i ha afegit una partida suplementària de 400.000€ més. Arnabat lamenta que no s’hagi arribat els 600.000 que ells proposaven i també  critica al govern perquè considera que no hi ha un pla de priorització d’intervenció als carrers de la vila.

 

 

VeC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: