Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres exalumnes de l’IES Milà i Fontanals dissenyen els nous banyadors del CN Vilafranca

El nou disseny l’han creat tres ex-alumnes de segon de batxillerat de l’institut vilafranquí, i representa un retorn als colors i estil original dels primers banyadors del club.

Dimarts a la tarda es va presentar el nou disseny que utilitzaran a partir d’ara els nedadors i nedadores del CN Vilafranca, que ha estat realitzat per tres alumnes que l’any passat van cursar 2n de batxillerat, en la branca artística, a l’Institut Milà i Fontanals.
La presentació va comptar amb la presència de les regidores d’Ensenyament, Xell Montserrat, i d’Esports, Anna Doblas, que van lloar la col·laboració entre una entitat de la vila i un centre educatiu.
Montserrat va felicitar les alumnes i a l’equip directiu de l’institut per assumir el repte, ja que se surt de la seva activitat habitual.
La regidora d’Ensenyament va recordar la col·laboració del Milà i Fontanals amb altres entitats com va ser l’elaboració de la samarreta de la FM 2005 o l’estampa de Sant Fèlix que va crear també un alumne del centre fa uns anys.
Les alumnes autores del disseny han estat Duna Romagosa, Núria Grau i Gemma Pascual, les quals van explicar que van elaborar tres propostes de les quals en va sorgir el model escollit finalment. Segons les alumnes, el disseny final, que combina el groc, el blau marí i el verd, pretén estilitzar les figures.
Per part de l’IES Milà i Fontanals, el seu director, Pere Martí, i el professor David Martí, van agrair al CN Vilafranca l’aposta de cert risc com era confiar la renovació del vestuari a estudiants de 2n de batxillerat i destacaven la predisposició de les alumnes per treballar en el projecte.
Per part del CN Vilafranca, Yolanda Lezcano va dir que el disseny escollit suposa un retorn als inicis del club, amb línies llises i colors bàsics que estilitzen la figura, després que l’anterior fos un model molt estampat.
Per cloure, la regidora Anna Doblas, adreçant-se a les creadores del disseny, afirmava que a partir d’ara formen part de la història del CN Vilafranca. La regidora d’Esports va felicitar el CN Vilafranca i l’institut Milà i Fontanals pel resultat d’aquesta col·laboració mútua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: