Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Sansa, Anna Tomàs i Jordi Hill autors de la onzena edició de “Inversos”

La llibreria l’Odissea acollia la presentació del que és ja la onzena edició d’Inversos, com cada any proposa una conversa a planera sobre cultura, política i lluita social, amb la poesia com a eix.

Jordi Hill, impulsor d’aquesta iniciativa, comentava que cada any busquen maneres diferents de fer-ho, però sempre amb dues premisses que es mantenen. Portar la poesia al carrer i fer-ne lluita política.
Hill defineix el col·lectiu que impulsa i col·labora amb Inversos com a polític-poètico-musical, per tant utilitzant la poesia com a una eina més en la lluita per la llibertat dels països catalans.
En aquest sentit, Toni Sansa, que ha col·laborant amb la seva prosa aportant la seva visió sobre la poesia de Jordi Hill, remarcava que el resultat és un llibre obert, que plaenteja diverses qüestions i ofereix visions alternatives sobre la lluita social i política que es viu avui dia a casa nostra.
Finalment, Anna Tomàs ha escrit el pròleg del llibre, una proposta que qualifica d’enriquidora i engrescadora que l’ha permès conèixer i compartir idees amb els dos autors.
El llibre es pot adquirir a la mateixa llibreria l’Odissea, també al punt d’informació del Comitè en Defensa de la República de Vilafranca. Tots els beneficis obtinguts de la venda d’inversos d’enguany es destinaran a la caixa de resistència per afrontar les despeses en la lluita contra un estat espanyol que qualifiquen de demofòbic i obstinat en judicialitzar l’actual embat polític.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: