Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Albà i Fermí Fernàndez han representat la comèdia ‘Ossos’ al Teatre Casal de Vilafranca

Per als intèrprets cada funció ha de ser sentida com si fos la primera vegada per a transmetre aquesta sensació al públic.

Els dos còmics interpreten dos gossos que es comporten de manera racional i dos científics que actuen de forma irracional a l’obra de teatre ‘Ossos’, que dissabte al vespre es va poder veure al Teatre Casal de Vilafranca.

‘Ossos’ és una comèdia que parteix de l’exploració de la suposada tomba de Miguel de Cervantes al Convento de las Trinitarias Descalzas a Madrid. D’aquí va sorgir la idea inicial de Pilar Montoliu de produir una obra de teatre al voltant d’aquesta polèmica, i juntament amb Toni Albà, com a coproductor i com a actor, van contactar amb Sergi Pompermayer per ser-ne l’autor i director. Toni Albà i Fermí Fernàndez explicaven, abans de la funció a Vilafranca, que cada representació és una aventura.

Per als intèrprets cada funció ha de ser sentida com si fos la primera vegada per a transmetre aquesta sensació al públic. Si no és així, el text perd intensitat.

L’obra contraposa els gossos, hereus directes del Quixot i Sancho Panza, i de Cipión i de Berganza, de l’obra ‘El coloquio de los perros’, amb els científics que només busquen el prestigi o els diners amb la llei del mínim esforç com a bandera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: