Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre al trànsit el nou eix carretera de Vilanova – carrer de Santa Digna

Aquest dijous al migdia s’ha fet l’obertura al trànsit del nou eix que suposa la unió de la carretera de Vilanova i el carrer de Santa Digna.

Els treballs, que s’han dut a terme durant els darrers mesos, han substituït el sistema de rotonda tot donant continuïtat al passeig sobre la llosa cap a la futura plaça de l’Estació. L’actuació prolonga el Passeig de Rafael Soler fins a la nova traça del carrer Santa Digna.

Aquest projecte es planteja de manera coherent en relació a les intervencions començades a les fases anteriors al llarg del passeig Rafael Soler per tal de donar un sentit unitari a tot el projecte de reurbanització de la cobertura de la via del ferrocarril.

Les obres es van iniciar el passat mes de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: