Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició de Horts Lits Penedès torna a Vilafranca sota el nom de Festival Àtica Penedès

La proposta segueix la línia del festival que van organitzar l’any passat, amb un canvi de nom, un espectacle més i més entrades a la venda que el 2017.

Bruno Valls, un dels dos membres de Tàndem Produccions, organitzadors d’aquest festival, explicava que han optat per aquest nom que lliga plenament amb la seva idea de proposta d’espectacles on actors i públic estan tant propers que fins i tot es poden barrejar.
Amb aquesta idea inicial, Valls explica que presenten un festival d’arts escèniques de petit format, on el públic fa un recorregut per 4 espais diferents de la vila que no són habituals per acollir aquest tipus d’activitat. Una proposta que considera molt engrescadora, i que es farà els propers 21 i 22 d’abril a partir de les 8 del vespre.
Un cop adquirida la entrada, han de facilitar una adreça de correu electrònic on posteriorment i uns dies abans del festival, rebran el lloc on han d’anar pe tal d’iniciar aquesta experiència cultural. Els espais concrets que acolliran les representacions es mantenen en secret fins el darrer moment.
Una de les novetats d’enguany és que s’han ampliat els grups, un més cada dia. Seran doncs tres grups de 30 persones, enlloc dels dos de l’any passat. Valls comentava que havien decidit augmentar el nombre d’entrades gràcies a l’èxit de l’any anterior.
En aquesta edició es fan quatre propostes diferents que va del teatre de titelles al flamenc mediterrani, passant per artesans del moviment i teatre de text. Són espectacles de petit format, amb una durada d’entre 15 i 20 minuts, i que aposten per la proximitat amb el públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: