Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní celebra la tercera trobada per parlar sobre agressions sexistes en espais d’oci

D’aquesta trobada en sortirà l’esbós del que serà el protocol de Sant Sadurní d’Anoia per combatre les agressions sexistes en espais d’oci.

El municipi de Sant Sadurní d’Anoia, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, està duent a terme un protocol sobre les agressions sexistes en espais d’oci. El proper 9 d’abril a les 7 de la tarda, el Casal d’Entitats acollirà la tercera trobada per parlar sobre quin protocol vol tenir Sant Sadurní. Es mirarà de respondre preguntes com si existeix violència sexual al municipi, què es pot fer per prevenir-la i detectar-la en els espais d’oci o quins protocols es poden desenvolupar per actuar davant les agressions.

D’aquesta trobada en sortirà l’esbós del que serà el protocol de Sant Sadurní d’Anoia per combatre les agressions sexistes en espais d’oci.  Per a més informació o fer qualsevol aportació us podeu posar en contacte a través del correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: