Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Roser Amills ha explicat relats eròtics maridats amb vins del Penedès

L’acte es va fer dissabte a la nit al Centre Cultural i Recreatiu de Cantallops, en el marc del Microvi 2018.

“Visexual” és  una proposta lúdica que combina la lectura de relats eròtics amb el tast de quatre vins diferents. En aquesta ocasió, l’escriptora mallorquina Roser Amills va ser la narradora i combinava els relats amb la presentació de quatre vins del territori: el Petillant blanc de Caves Avinyó, el Cava brut nature Prohibit de Mas Candí, el Caus Lubis de Can Ràfols dels Caus i el Lyric de Mas Comtal. Amills explicava, minuts abans de l’acte, que els relats són una combinació d’èpoques i cultures lligades amb cada un dels vins. També remarcava que el Kama-sutra, l’antic text hindú que parla del comportament sexual dels humans, ja li donava molta importància al vi.

El Microvi, organitzat per l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès, és una aposta per les iniciatives, empreses, paisatge i l’entorn del territori considerat com a l’origen de la vinya. Lluís Garci, regidor de Promoció Econòmica i Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Avinyonet, explicava que més enllà de “Visexual” es faran altres activitats com el Tast de vins del Massís del Garraf al celler Can Ràfols dels Caus i Mostra de petits cellers a L’Arboçar, entre d’altres.

Totes les activitats del Microvi, que es poden consultar al portal web tursimeavinyonet.cat,  se celebraran del 13 al 29 d’abril de 2018 a diferents espais emblemàtics del municipi d’Avinyonet del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: