Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Roger Torrent presidirà l’entrega de premis del Concurs Tastavins de vins de Qualitat

Tastavins Penedès i la D.O. Penedès donaran a conèixer els guanyadors del 52è Concurs de vins de qualitat de la denominació d’origen el proper dijous, 19 d’abril, en un acte al Born de Barcelona.

L’acte comptarà amb la presència del President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent.

El lliurement de premis serà el punt culminant de la gala, que un any més se celebra a Barcelona amb l’objectiu d’apropar els vins del Penedès a la capital catalana. Començarà a les vuit del vespre, amb un espai de tast dels vins finalistes, i just abans d’entregar les medalles i els diplomes als guanyadors es maridarà un menú complet amb els 35 vins finalistes. Les entrades per al sopar ja estan a la venda i es poden adquirir a la web de Tastavins Penedès, per un preu de 52 €.

El Concurs de Vins de Qualitat D.O. Penedès és el més antic del sud d’Europa. Es premien referències de vins de la Denominació d’Origen en les categories de blancs joves, blancs criança, negres joves, negres criança, rosats, clàssics i xarel·lo. El passat 19 de març, un tast a cegues a Vilafranca va seleccionar els vins finalistes i els guanyadors d’aquesta edició, que va comptar amb 120 participants diferents.

Els cellers guanyadors podran etiquetar els vins premiats amb les medalles adhesives del concurs i protagonitzaran les activitats de promoció i tastos que l’Acadèmia Tastavins del Penedès realitza en altres poblacions fora de la comarca, així com també el Consell Regulador de la D.O. Penedès utilitzarà els vins guardonats en els seus actes oficials i de promoció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: