Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oberta la convocatòria per participar a la 31a edició de Firart

L’organització recollirà a primers de maig els quadres de mostra dels artistes que vulguin participar en l’edició d’aquest 2018 per valorar la seva feina.

De cara a procedir a la selecció dels participants a Firart, l’autoservei d’art de petit format que per 31è any consecutiu se celebrarà del 25 d’agost a l’1 de setembre a la capella de Sant Joan, els artistes interessats a participar-hi han de presentar el proper 4 de maig dues obres en un format de 55×46 centímetres ala seu del setmanari el 3 de Vuit. Es demana que sigui en aquestes mides per tal de poder avaluar el seu treball en format reduït. Aquestes obres posteriorment els artistes les podran recuperar. Es demana també als artistes interessats que presentin una fotografia seva en mida postal i un breu currículum.
Pel que fa a la configuració de la llista definitiva de participants, l’organització de Firart es compromet a informar tots els pintors del resultat de la selecció, tant si han estat triats com si no.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: