Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova publicació del projecte artístic d’Aleix Milà

L’artista Aleix Milà recull les sensacions al voltant de la mort del seu pare a una nova publicació del projecte ‘La realitat de l’Aleix’.

De la revista se n’ha fet una tirada d’uns 300 exemplars que es poden trobar al vestíbul de l’Institut Milà i Fontanals, tot aprofitant que el centre celebra les seves jornades culturals al voltant de la diada de Sant Jordi.

L’artista vilafranquí Aleix Milà continua ampliant el seu projecte, ‘La realitat de l’Aleix’, en el qual aboca les seves sensacions i experiències vitals. Després d’haver treballat amb la tècnica de les transferències en fusta, Milà s’ha especialitzat en l’art de pintar la fotografia i ha publicat, per exemple, un còmic sobre el seu pas com a alumne per l’escola Cristòfor Mestre. Ara, en la nova publicació, Milà ha afrontat la mort del seu pare.

A l’Institut Milà i Fontanals, el professor David Martí destaca que sempre que poden cedeixen espais als artistes que els ho demanen. Martí explica que la revista de Milà encaixa molt bé en la programació de les jornades culturals del centre, que s’allarguen des d’abans de Sant Jordi i fins al dilluns vinent.

Aleix Milà segueix ara treballant en la seva creació artística i buscant patrocinadors per tirar endavant els seus projectes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: