Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Mots de ritual per a Electra’, preludi del VilaPensa

L’adaptació teatral de ‘Mots de ritual per a Electra’ de Josep Palau i Fabre, escalfa motors per al festival VilaPensa.

L’intel·lectual Josep Palau i Fabre ha centrat els actes previs del festival de pensament del Penedès VilaPensa, que tindrà lloc del 18 al 22 d’abril a Vilafranca. Fa uns dies amb la presentació del llibre que li ha dedicat Oriol Pi de Cabanyes, ‘Foc secret’, i aquest diumenge amb la representació de l’adaptació teatral de ‘Mots de ritual per a Electra’ que n’ha fet el Taller d’Assaig Teatre dirigit per Valeri Laguna.

‘Mots de ritual per a Electra’ és una obra de profunda reflexió sobrer l’ésser humà amb la paraula com a eina essencial. La representació, al Casino de Vilafranca, ha coincidit amb la cloenda de l’any del centenari del naixement de Palau i Fabre, un intel·lectual tan rellevant com desconegut.

La representació de ‘Mots de ritual per a Electra’ del Taller d’Assaig Teatre ha servit per escalfar motors a tan sols uns dies de l’inici oficial del festival del pensament del Penedès VilaPensa.
El seu coordinador, Jordi Sàbat, resumia la naturalesa del festival tot destacant que aborda el pensament des de múltiples vessants.

VilaPensa és un projecte “obert al coneixement, a la cultura i a les ciències, a l’humanisme en general, divulgatiu, transversal i amb vocació d’arribar i de mobilitzar a tothom”.
La primera edició de VilaPensa proposa l’escepticisme com a fil temàtic. En el transcurs del festival hi haurà conferències, exposicions, un sopar filosòfic, cinema, teatre i altres activitats.
El programa complet es pot consultar a http://vilapensa.cat/

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: