Dilluns, 10 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Milers de penedesencs es desplaçaven a Barcelona diumenge per participar a la manifestació

Molts dels manifestants havien arribat en algun dels 957 autocars vinguts d’arreu de Catalunya.

315mil persones segons la guàrdia urbana i 750mil segons els convocants, es van manifestar aquest diumenge des de la plaça Espanya i per l’avinguda del Paral·lel de Barcelona per reclamar la llibertat dels presos polítics i exigir que els polítics exiliats puguin tornar. Molts dels manifestants havien arribat en algun dels 957 autocars vinguts d’arreu de Catalunya. Per exemple de l’estació de busos de Vilafranca van sortir 6 autocars, coordinats per l’ANC, amb unes 400 persones. El secretari de l’ANC vilafranquina, Àlvar Mascaró, assenyalava que era una xifra un xic inferior a l’11 de setembre, quan es van omplir 7 autocars, però que es preveia també una gran manifestació ciutadana. Les sensacions amb les que s’anava a la manifestació eren , en certa mesura, diferents, sobretot perquè bàsicament es reclamava la llibertat i democràcia.

Des del Penedès van ser milers les persones que s’hi van desplaçar. A part dels autocars que sortien de Vilafranca , de Sant Sadurní i d’altres indrets, també moltes persones van optar pel ferrocarril, com a mitjà de transport. A les 10 del matí es va omplir gairebé un tren amb la gent que hi viatjava de Vilafranca i la resta de municipis de la comarca que tenen estació.

Malgrat el caràcter de protesta, l’ambient festiu no va faltar en una nova manifestació multitudinària que va acabar poc després de les dues del migdia sense cap incident.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:30
Esports 21
Tertúlia sobre l'actualitat esportiva local i comarcal
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
El taller de l'artista
Jordi Mata, Bego Rodríguez, Èrica Gonzàlez - Tap Solidari

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: