Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mediona acollirà el Campionat de Catalunya en ultramarató de bicicletes de muntanya

Mediona acollirà el Campionat de Catalunya en ultramarató de bicicletes de muntanya

Els participants pedalejaran per llocs emblemàtics com la serra de les Clivilleres o de la Llacuna i també pujaran els cims del Montagut o Puig Castellar

La seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès va ser l’escenari escollit per la presentació de la tercera edició de la consolidada Ultramarató “Valls de Mediona”, amb la presencia de l’alcalde del municipi Servand Casas i Llibert Mill, en representació de Clicles Catalunya.
El diumenge 22 d’abril, Sant Joan de Mediona acollirà la cursa de bicicletes de muntanya que esdevindrà Campionat de Catalunya de la modalitat d’ultramarató.
Un espectacular recorregut dissenyat pel penedesenc Llibert Mill i la col·laboració de la penya local els Senglars de Mediona, amb pujades dures, pistes forestals i corriols per gaudir al màxim.
Amb sortida des del municipi de Mediona, la cursa creua la comarca de l’Alt Penedès Baix Penedès o l’Anoia.
En aquesta ocasió, els organitzadors han previst dos circuits.
L’anomenat com a marató, de 65 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell, amb el cartell de més social.
I el circuit llarg de 125 quilòmetres i un desnivell de 3.500 metres, que serà el Campionat de Catalunya.
En l’aspecte del recorregut, els participants pedalejaran per llocs emblemàtics com la serra de les Clivilleres o de la Llacuna i també pujaran els cims del Montagut o Puig Castellar.
A la cursa del Campionat de Catalunya s’espera la participació de 120 ciclistes, el temps del guanyador se situarà entorn de les 6 h 15′ i ha confirmat la seva participació el ciclista vilafranquí Francesc Guerra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: