Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mazoni i l’Istanbul Ensemble van oferir un concert únic a l’Auditori de Vilafranca

Aquest diumenge es presentava a Vilafranca una aventura musical nascuda del documental “Navigam: per primer cop”.

Després de diversos discos d’èxit la última aventura de Mazoni ha estat un viatge a Istanbul per rodar el documental “Navigam: Per primer cop”, estrenat a Televisió de Catalunya. En aquest projecte, Mazoni interactua amb músics turcs per tal de descobrir una nova dimensió de les seves cançons.

De tornada a Catalunya, Mazoni va convidar alguns d’aquells músics a fer el viatge invers i preparar junts un nou espectacle on han creat lligams entre les dues ribes llunyanes de la Mediterrània. Un projecte del que l’any passat només se’n van fer 3 concerts a Catalunya i que enguany s’ha programat només a dos escenaris. Dissabte va ser a Torruella de Montgrí i diumenge a Vilafranca, amb una aposta molt singular. Mazoni defineix la fusió musical d’onírica.  A l’escenari es presentaven en concret cinc músics turcs amb tres catalans, la base habitual del grup Mazoni.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: