Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les masies de turisme rural del Penedès han assolit un 90% d’ocupació durant la setmana santa

L’associació Masies del Penedès està integrada per una quarantena d’allotjaments, amb gairebé 600 places en total.

Des de l’associació Masies del Penedès calculen que, durant la setmana santa, s’ha assolit aproximadament un 90% d’ocupació. L’associació està integrada per una quarantena d’allotjaments, amb gairebé 600 places en total.

A la Masia Mas Palou, del Pla del Penedès, el seu propietari Santiago Vallès explica que han omplert aquesta setmana santa. En aquest cas amb un grup de turistes nord-americans i un altre grup provinent de l’àrea metropolitana de Barcelona. Vallès comenta, però, que ha costat més d’omplir que l’anterior setmana santa.

Vallès apunta, d’altra banda, que en el cas del seu allotjament han notat certa davallada del turisme de la resta d’Espanya en els darrers mesos.

A la Masia Olivera, a Subirats, també han omplert durant aquests dies les 15 places disponibles. El seu propietari, Raimon Olivella, destaca que els visitants busquen la tranquil·litat del Penedès i el retrobament familiar.

Pel que fa al perfil dels visitants, les vacances de Pasqua solen portar al Penedès turistes de la resta de Catalunya que busquen tranquil·litat i enoturisme.

L’origen dels visitants canvia a l’estiu, quan puja substancialment el turisme estranger. Amb estades més llargues, els estrangers aprofiten la situació geogràfica del Penedès per visitar Barcelona, Tarragona, la costa i altres rutes d’interès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: