Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La llibreria l’Odissea de Vilafranca ha celebrat la tradicional trobada d’escriptors i lectors

Lectors i escriptors es van trobar dissabte davant de la llibreria vilafranquina per escalfar motors de cara a Sant Jordi.

Per quart any consecutiu, la llibreria l’Odissea ha organitzat un espai de trobada i de signatura de llibres a Vilafranca. Una de les autores que hi havia era la Laura Pinyol,  periodista de professió que ha escrit la seva primera novel·la: “El risc més gran”. Era la primera vegada que participava a aquest esdeveniment i es mostrava molt agraïda a la feina que fan les llibreries com l’Odissea.

Aquest any, a més, la trobada concidia amb l’inici del Premi El Lector de l’Odissea que enguany premiarà obra publicada. El Pep Garcia, llibreter de l’Odissea, explicava que aquest nou format permet als lectors conèixer de primera mà alguns dels llibres i escriptors que participen al concurs.

A l’acte també hi va assistir el regidor de culturade l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, que felicitava a la llibreria per celebrar aquesta trobada i també lloava als escriptors del nostre territori.

A l’acte hi van participar una quinzena d’autors que van explicar el seu llibre i també van intercanviar impressions amb el públic assistent.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: