Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’IES Milà i Fontanals arrenca amb els actes del 25è aniversari

L’Institut Milà i Fontanals ha donat el tret de sortida a la celebració del seu 25è aniversari amb una vetllada plena d’activitat.

Una tarda de jocs populars, música de banda en directe, teatre, un sopar i ball van ser les activitats que divendres donaven el tret de sortida a la celebració dels 25 anys de l’Institut Milà i Fontanals.

Les activitats, organitzades per professorat i alumnat, constituïen un primer pas de la commemoració d’aquest quart de segle que, de fet, s’allargarà durant tot el que queda de curs amb propostes com conferències, tallers, cinefòrums, un concurs literari o una gimcana cultural.

El director del centre Pere Martí destaca que algunes de les propostes que han organitzat tenen interès per a tota la ciutadania.

La cloenda dels actes commemoratius tindrà lloc coincidint amb l’acte de final de curs, el divendres 22 de juny.

El divendres passat, el Milà va comptar amb el concert de la banda de l’Escola de Música del Centre Instructiu d’Art i Cultura de la Vall d’Uixó i el sopar d’alumnes, ex alumnes, professors i ex professors va comptar amb actuacions de teatre i música, tant abans com després, a càrrec dels alumnes del batxillerat d’arts escèniques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: