Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Esportiu Penedès va encetar la lliga al Camp Clar de Tarragona

L’Esportiu Penedès va encetar la lliga al Camp Clar de Tarragona

El club competeix amb un equip molt jove integrat principalment per atletes de les categories cadet i juvenil

El nou estadi de Camp Clar de Tarragona, totalment remodelat pels propers Jocs del Mediterrani, es va inaugurar diumenge amb la disputa de l’encontre de Lliga d’Atletisme en el qual participaven vuit equips, sent un l’Esportiu Penedès.
El club competeix amb un equip molt jove integrat principalment per atletes de les categories cadet i juvenil. Malgrat que la jornada va ser fluixa i de tràmit, els penedesencs van mostrar-se positius de cara a futurs encontres. Els penedesencs van finalitzar sisens i a títol individual cal destacar el nou rècord júnior del club, en llargada, de mans de la Maria Conesa (5.06m). Altres atletes que cal destacar són Aina Sos, Roger Gutiérrez, Blanca Cusiné, Arnau Marín o Edmond Sakyi, així com l’estrena de la llançadora Marta Bernad.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: