Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Esportiu Penedès classifica a set equips per la Final de Catalunya de relleus

L’Esportiu Penedès classifica a set equips per la Final de Catalunya de relleus

Dos dels equips de relleus van batre els records comarcals

L’Esportiu Penedès va participar en la Fase Prèvia de Catalunya de Relleus de Promoció, celebrada a Vic, amb un total de 16 conjunts. El club penedesenc va classificar 7 equips per la final. A més, es van batre dos rècords comarcals. Les noies del relleu 4 x 80 ( Berta Soriano, Èrika Dotor, Foix Miret i Jazmín Romeu), amb 43″ 98, batien l’anterior sostre per 22 centèsimes. L’equip cadet masculí de 4 x 100 (Edmond Sakyi, Alemu Estela, Marc Domènech i Abebe Estela), amb un gran registre de 47″ 80 batien en 7 dècimes el vell rècord que datava de 1981.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: