Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les llars municipals d’infants fan portes obertes aquesta setmana

Les portes obertes es fan de dos quarts de deu a dos quarts de dotze del matí, per tal de donar a conèixer l’oferta educativa així com les instal·lacions en ple funcionament.

La regidora d’Ensenyament Xell Montserrat ha visitat aquest dimarts al matí la llar municipal d’infants El Parquet en el primer dia de les jornades de portes obertes que, fins divendres, celebren les quatre llars municipals de Vilafranca.

Xell Montserrat ha posat èmfasi en l’alta valoració que fan les famílies del servei en les enquestes que es fa anualment, “que ronda el 9 sobre 10”. També ha explicat que aquest curs van a les llars municipals d’infants un total de 312 infants repartits en 20 grups i que en un principi es preveu per al curs vinent fer la mateixa oferta de places.

La regidora també ha destacat que el projecte pedagògic és el mateix per a totes les llars i se centra en les capacitats de l’infant, afavorint les seves ganes naturals d’aprendre i descobrir el seu entorn.

Es poden preinscriure a totes les llars municipals d’infants els nens i les nenes que hagin nascut entre l’1 de gener de 2016 i el 31 de desembre de 2017; a més a més, la llar el Parquet també disposa de places per a infants nascuts entre l’1 de gener i l’11 de maig de 2018.
La preinscripció serà del 30 d’abril a l’11 de maig i el tràmit s’activarà el dia d’inici del període de preinscripció i cal fer-lo on-line a través la web municipal, www.vilafranca.cat. Les famílies que ho desitgin podran realitzar el tràmit presencialment a l’Oficina Municipal d’Educació (OME), al carrer Santa Maria, número 2, 1r pis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: