Divendres, 5 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’actor Quim Masferrer serà Acadèmic d’Honor de Tastavins

L’actor Quim Masferrer serà Acadèmic d’Honor de Tastavins

Tastavins Penedès investirà l’actor i presentador de televisió Quim Masferrer com a nou Acadèmic d’Honor de l’entitat.

Serà en un capítol extraordinari, el proper dijous 26 d’abril, on també s’investirà Acadèmic de Mèrit el president de la Confraria del Cava Sant Sadurní, Antoni de la Rosa. Amb la presentació del programa “El Foraster” a TV3, Masferrer ha donat a conèixer el potencial de tot el territori català, del seu interès paisatgístic i de la seva gent, uns valors que segons Tastavins “estan en plena sintonia amb els objectius de l’entitat”. L’acte se celebrarà al restaurant Sol i Vi de Lavern a les nou de la nit, i comptarà amb la intervenció dels dos nous acadèmics. Tastavins obre el sopar d’investidura a tothom que vulgui assistir-hi, per això ja es poden comprar les entrades a través de la web de tastavins, per un preu de 38€.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: