Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’actor Quim Masferrer ha estat investit Acadèmic d’Honor dels Tastavins

Tastavins Penedès va celebrar aquest dijous a la nit al restaurant Sol i Vi de Lavern un nou capítol d’investidura en el transcurs del qual va ser investit nou Acadèmic d’Honor l’actor.

L’actor es mostrava molt content de rebre l’honor i recordava que amb aquesta investidura aconseguia un pòquer de reconeixements del sector dels vins i caves del Penedès.

Fent gala de les seves dots d’humorista i improvisador l’homenatjat va fer riure a tothom amb el seu discurs, que va finalitzar amb la coneguda expressió de “gent del Penedès, sou molt bona gent”.

En el capítol extraordinari també es va investir Acadèmic de Mèrit el president de la Confraria del Cava Sant Sadurní, Antoni de la Rosa, que recollia la distinció fent-la extensiva a tot el seu equip.

Per la seva banda Joan Tarrada presidia un dels darrers capítols de l’Acadèmia, per part seva. Porta 12 anys al capdavant de l’entitat i no es presentarà a una altra renovació.

Tarrada va destacar que amb la presentació del programa “El Foraster”  Masferrer ha donat a conèixer el potencial de tot el territori català, del seu interès paisatgístic i de la seva gent, uns valors “estan en plena sintonia amb els objectius dels Tastavins”.

 

 

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: