Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La vilafranquina Aina Alegre porta a Cal Bolet, un espectacle de dansa inspirat en la FM

La vilafranquina Aina Alegre porta a Cal Bolet, un espectacle de dansa inspirat en la FM

La ballarina nascuda a Vilafranca i que des de 2009 viu i treballa a París presenta aquest espectacle en que es reflexiona sobre els rituals festius de les festes mediterrànies.

Aquest divendres, 27 d’abril, a 2/4 de 9 del vespre, i continuant amb els actes del Festival Dansòmetre la ballarina Aina Alegre ens portarà el seu espectacle: Le Jour de la Bête/ El dia de la bèstia. Un espectacle que posa en escena el naixement d’un grup d’individus, i reflexiona sobre els rituals festius de les festes mediterrànies. El ritme i la respiració són el motor d’aquesta comunitat escènica que es desenvolupa al voltant de diferents polifonies i polirítmies fabricades amb la veu i del cos dels intèrprets.
Aina Alegre, nascuda a Vilafranca, desenvolupa el seu treball artístic com a coreògrafa, ballarina i actriu. Al 2007 va ingressar a l’escola CNDC (Centre National de la Danse Contemporaine) i des del 2009 viu i treballa a Paris i desenvolupa el seu propi treball.
En relació amb la dansa a Vilafranca, recordem que aquest any El Dansòmetre vol ser la llavor d’un petit festival que aplegui l’Off Dansòmetre amb microespectacles a la plaça Santa Maria, el Dia de la Dansa que fa anys que treu les escoles de dansa de la vila al carrer en ocasió del Dia Internacional de la Dansa i la creació col·lectiva que les escoles hauran treballat expressament per aquest dia amb el coreògraf Pere Faura i que clourà la jornada.
En el marc d’aquesta celebració hi ha la programació professional de dansa de la temporada que s’agrupa per construir, juntament amb els actes del Dia de la Dansa en sí, un corpus d’espectacles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: