Dijous, 20 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La GATAP aprofita el centenari de Pedrolo per parlar de la seva faceta com a dramaturg

Amb motiu de l’any Pedrolo, la GATAP i la secció literària de l’Agrícol organitzaven una xerrada sobre la dramatúrgia de Manuel de Pedrolo i el teatre de l’absurd.

L’escorxador de Vilafranca va ser el marc que acollia la xerrada que organitzada conjuntament per la Gatap i la secció literària de l’Agrícol va voler oferir una visió general de Pedrolo, tant de la seva faceta de novel·lista, com de la de poeta i dramaturg. Valeri Laguna, membre de la Gatap.
Des de la coordinadora de grups de teatre amateur de l’Alt Penedès, es remarca que un cop acabada la roda de teatre volien mantenir l’actualitat, i que l’excusa de parlar de Manuel de Pedrolo era excel·lent. En aquesta col·laboració amb l’Agrícol parlant també del teatre de l’absurd de Ionesco, que lliga amb l’obra teatral del mateix Pedrolo.
La sessió va comptar amb la participació de Rosa Rafecas directora del grup de teatre “El Centre” de Llorenç del Penedès, que va dirigir recentment ‘La cantant calba’, d’Eugene Ionesco; i Anna Ruiz, professora de Literatura Catalana a l’escola Intermunicipal del Penedès i crítica literària.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: