Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La GATAP aprofita el centenari de Pedrolo per parlar de la seva faceta com a dramaturg

Amb motiu de l’any Pedrolo, la GATAP i la secció literària de l’Agrícol organitzaven una xerrada sobre la dramatúrgia de Manuel de Pedrolo i el teatre de l’absurd.

L’escorxador de Vilafranca va ser el marc que acollia la xerrada que organitzada conjuntament per la Gatap i la secció literària de l’Agrícol va voler oferir una visió general de Pedrolo, tant de la seva faceta de novel·lista, com de la de poeta i dramaturg. Valeri Laguna, membre de la Gatap.
Des de la coordinadora de grups de teatre amateur de l’Alt Penedès, es remarca que un cop acabada la roda de teatre volien mantenir l’actualitat, i que l’excusa de parlar de Manuel de Pedrolo era excel·lent. En aquesta col·laboració amb l’Agrícol parlant també del teatre de l’absurd de Ionesco, que lliga amb l’obra teatral del mateix Pedrolo.
La sessió va comptar amb la participació de Rosa Rafecas directora del grup de teatre “El Centre” de Llorenç del Penedès, que va dirigir recentment ‘La cantant calba’, d’Eugene Ionesco; i Anna Ruiz, professora de Literatura Catalana a l’escola Intermunicipal del Penedès i crítica literària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: