Dimarts, 23 d'abril de 2024

La cursa d’orientació Lluís Barrera se celebrarà el diumenge 13 de maig

Pau Esteve, estudiant de l’Institut Milà i Fontanals, és l’autior del cartell de la cursa

Es va presentar a Cal Noi-Noi, seu dels Xicots de Vilafranca, la vuitena edició de la Cursa d’Orientació Lluís Barrera, cursa organitzada pels mateixos Xicots i el Club Esportiu Penedès i que tindrà lloc el diumenge 13 de maig a la plaça Milà i Fontanals. La sortida de la cursa llarga serà a 2/4 de 10 del matí i la cursa infantil/familiar a 2/4 d’11. Els organitzadors van recordar que en les dues curses els participants es poden inscriure individualment o per equips, facilitant en cas de la inscripció per equips la pràctica d’aquesta modalitat de cursa entre els participants més novells.
Els preus seran populars: 2€ per al cursa infantil i 6€ per al cursa llarga. Tindran un lleu increment si la inscripció es realitza el mateix dia de la cursa. Els participants poden trobar tota la informació de la cursa i inscriure’s al lloc web: http://cursaorientaciolluisbarrera.blogspot.com.
Per altra banda, també es van presentar els guanyadors del concurs de dibuix per escollir el cartell que serà la imatge de la cursa d’enguany. En total es van rebre 150 treballs de diferents centres educatius de la comarca i els treballs guanyadors restaran exposats a Cal Noi-Noi fins el dia 13 de maig.
Els guanyadors de les diferents categories van ser en categoria A, estudiants de batxillerat, cicles i escoles d’art Pau Esteve de l’ Institut Milà i Fontanals; en categoria B, estudiants d’educació secundària Verònica Cuenca de Sant Elies i en categoria C estudiants d’educació primària Yeray Marin de l’Escola Baltà Elies.