Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cursa de Sant Fèlix de Vilafranca s’avança al diumenge 10 de juny

La matinal inclou una Cursa Especial i una Cursa Familiar Popular

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca, van confirmar en roda de premsa, que la setena edició de la Cursa de Sant Fèlix, s’avança al diumenge 10 de juny, a més dels administradors, col·laboren en tirar-la endavant els clubs locals de Fondistes Penedès i Correm per la Terra.
Aquest 2018 inclourà tindrà diferents modalitats, entre elles una cursa per a participants amb diversitat funcional. La matinal del 10 de juny s’encetarà amb la Cursa Especial de Sant Fèlic (9 del matí) i Cursa de Sant Fèlic amb un recorregut de 2 o 4 quilòmetres (10 del matí), les dues curses tenen sortida i arribada a la plaça de Jaume I, seguint el mateix recorregut de la processó de Sant Fèlix del 30 d’agost.
Tancarà la matinal la Cursa Familiar Popular (11 del matí), aquesta cursa començarà a la plaça de Jaume I i finalitzarà al Parc de Sant Julià amb un Concert Vermut (a la 1 del migdia),  a càrrec de DJ Patata al Parc de Sant Julià de Vilafranca. Les inscripcions ja estan obertes.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: