Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP presenta el sindicat de llogaters a Vilafranca

Davant la problemàtica general dels preus desorbitats dels lloguers, que també afecta a molts vilafranquins, la CUP de Vilafranca organitzava divendres passat la presentació del Sindicat de Llogaters

La xerrada, amb participació de representants del Sindicat de Llogaters de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, es va fer al Casal Popular i tenia com a objectiu presentar la tasca i reivindicacions del sindicat, a més d’impulsar la mobilització per defensar el dret a un habitatge just i digne.

La coordinadora d’extensió territorial del Sindicat de Llogaters de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Bea Lores, assenyala que cal donar resposta a la bombolla especulativa que deixa sense accés a l’habitatge a cada cop més ciutadans.

El Sindicat té més de 1.000 afiliats a Barcelona i entre els seus grans projectes hi ha la campanya “Ens quedem”, que pretén donar visibilitat a la problemàtica dels desnonaments invisibles, que són els que tenen lloc quan al llogater se li acaba el contracte i aquest no es renova o pateix un augment abusiu del preu.

També estan interessats en promoure seccions sindicals arreu del territori.

A Vilafranca, la CUP fa mesos que fa propostes polítiques en matèria d’habitatge, i ho fa per denunciar la greu situació en què es troba un dret tant bàsic com el dret a tenir un sostre digne. Per això va publicar una revista monogràfica sobre habitatge i ha treballat i presentat diverses mocions al ple municipal per tendir a la cobertura d’un dret tant bàsic com és el dret a l’habitatge.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: