Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ Agrícol organitza una taula rodona per parlar sobre il·lustració de textos literaris

L’acte comptarà amb la participació dels il·lustradors Ignasi Blanc, Lluís Masachs i Núria Feijoó, l’escriptor Pere Martí Bertran i el periodista Josep M. Soler, com a moderador.

La Secció literària de l’Agrícol ha organitzat per al proper divendres dia 13 d’abril a les 7 de la tarda una taula rodona en la que es parlarà d’il·lustració de textos literaris. L’acte comptarà amb la participació dels il·lustradors Ignasi Blanc, Lluís Masachs i Núria Feijoó, l’escriptor Pere Martí Bertran i el periodista Josep M. Soler, com a moderador.

La taula rodona obrirà un debat literari i artístic arran de la publicació de tres llibres de l’escriptor Pere Martí i Bertran, il·lustrats per tres artistes ben diferents: Ignasi Blanc amb L’última cuca de llum , Lluís Masachs amb El cavaller Sant Jordi  i Núria Feijoó amb 100 endevinalles noves per a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: