Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts per Pontons demana a l’alcalde que dimiteixi per el seu suport al 155

A través d’un comunicat denuncien que l’alcalde va felicitar el govern de l’estat en nom de Pontons per l’aplicació del 155, i que els projectes municipals tiren endavant en el més absolut secretisme.

A través d’un comunicat, el cap de llista de Junt per Pontons, Lluís Escardó, demana a l’alcalde del municipi. Lluís Caldentey, que dimiteixi. Els motius que argumenten són el fet d’haver agraït al Govern de l’estat espanyol, en nom del poble de Pontons, l’aplicació de l’article 155. Considera Escardó, que això és menytenir els veïns del municipi.
Recorda que el proper 7 d’abril un representant del Govern de l’estat inaugurarà la remodelació del Centre Cívic de Pontons, en el que Junt per Pontons qualifica acte de colonialisme. Continuen explicant en el comunicat que es tracta d’un projecte que ha costat 400.000 € i que en part ha pagat el Ministeri de Fomento. Apunten que és positiu per el municipi disposar d’aquest equipament, però apunten textualment en el comunicat que aquests diners només són una petita part del més de 16 mil milions d’euros que cada any Espanya ens roba als catalans.
Denuncien també des de Junt per Pontons, que aquest projecte, com la resta d’acció de govern de l’Ajuntament, es fa des el més gran dels obscurantismes, ja que no s’informa de res ni a l’oposició ni a la població, ni tant sols al Ple municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: