Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joventut tanca quatre anys d’accions en el marc de la Llei de Barris a l’Espirall

Per fer la cloenda es van organitzar diverses activitats als remodelats espais de la Plaça Doctor Bonet, i es va fer un debat per plantejar propostes per els joves des de l’Associació de Veïns.

Dissabte al matí, aprofitant els recentment estrenats espais de la Plaça Doctor Bonet el Servei de Joventut posava el punt i final a quatre anys d’accions en el marc de la llei de barris de l’Espirall. Amb el nom de 14-A, la jornada servia per mostrar bona part de la feina feta, a través de diversos tallers i activitats, com explicava el dinamitzador del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, Jaume Claver.
En una jornada organitzada conjuntament amb l’Associació de Veïns, es va fer també un debat per tal de plantejar quines propostes es fan adreçades als joves i quina acollida poden tenir.
Al mateix temps es recollien valoracions dels quatre anys de treball en el marc de la llei de barris pel que fa als joves. En aquest sentit, Claver comentava que es notava una major implicació.
Algunes de les propostes que es van posar sobre la taula i en les quals es vol treballar son fer una corrosa per carnaval, una major participació en l’organització d’activitats per la festa del barri o preparar activitats de lleure per a infants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: