Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordina Biosca serà la pregonera de la Festa Major de Vilafranca 2018

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca han anunciat el nom de la persona que farà el Pregó de la Festa Major.

Per donar-li ressò van fer córrer a través de les xarxes un vídeo en el que representaven un càsting entre diferents persones que podrien fer el pregó. Aquest dimarts els van citar a tots i els van obsequiar amb una magdalena amb una espelma encesa. L’espelma que bufant no s’apagués anunciaria el pregoner, que en aquest cas va ser pregonera. El Pregó de la Festa Major l’han encarregat a Jordina Biosca, narradora i actriu vilafranquina.

Nascuda el 1971, es dedica a la narració, dramatització i direcció d’espectacles, des del 1998. Dirigeix des del 2005 el Festival EVA, en veu alta,  festival internacional de narració i tradició oral al Penedès.

També porta la gestió i direcció artística de la sala La Cisterna, que aposta per els espectacles de petit format i de proximitat.

Ella no coneixia als administradors i aquests la van citar fent-se passar per una productora i li van fer la proposta per sorpresa. Jordina Biosca explica que va demanar una setmana per pensar-s’ho.

Fa dos mesos que té l’encàrrec i de moment hi ha estat pensant, sense posar-se a escriure.

D’altra banda els administradors també van anunciar que el Pregó de la Festa Major Petita el faran els infants del Centre Obert de Vilafranca.

Amb un recorregut des de l’àmbit social de més de 30 anys a Vilafranca, el Centre Obert és un servei socioeducatiu municipal adreçat a famílies que tenen al seu càrrec nens i nenes d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys, oferint un suport integral i tranversal a la família.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: