Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gaspar Hernández va presentar el seu nou llibre “La dona que no sabia plorar” a l’Odissea

Es tracta d’una novel·la que parla sobre les emocions i la necessitat d’expressar-les obertament.

Ens explica la història de la sexòloga Daniela Costa-Pau que viu el sexe de manera desacomplexada en una època en què encara és un tabú. De portes enfora és una dona amb autoestima, però alhora és freda i desdenyosa. La seva aparent seguretat amaga un misteri: mai no ha pogut plorar. El narrador d’aquesta novel·la –un jove periodista de comarques, tímid i altament sensible, que esdevindrà el seu amant– descobrirà que rere el secret de la Daniela hi ha una història absolutament fascinant. El periodista i escriptor, Gaspar Hernández, explicava que el punt de parida de la novel·la és un cas real d’una dona que coneixia.

La  presentació es va fer dissabte a les 7 de la tarda i va anar a càrrec de Jordi Llavina. El públic, majoritàriament femení, va debatre amb els dos escriptors sobre la concepció de la sexualitat que es té actualment.

Hernàndez és expert en divulgació psicològica i emocional i ha escrit diversos llibres: L’ofici de viure bé i El Silenci a l’any 2009, L’art de viure al 2011, La Terapeuta al 2014 i Jo no sóc d’aquest món al 2016. Amb la novel·la El Silenci va guanyar el premi Josep Pla el 2009 i va ser el llibre més venut de l’any.

A Catalunya Ràdio fa 10 anys que dirigeix i presenta L’Ofici de Viure, un programa sobre psicologia i nova espiritualitat. L’Ofici de Viure va fer el salt a TV3 i va ser guardonat amb un Premi Zapping 2017 a la qualitat audiovisual amb la categoria de Valors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: