Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
“Galls vells fan bon caldo” i “Petats-O”, van guanyar la Vertical

“Galls vells fan bon caldo” i “Petats-O”, van guanyar la Vertical

Era el primer acte de commemoració del 70 aniversari dels Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca van donar el tret de sortida a la celebració del 70è aniversari de la colla organitzant una cursa d’orientació. Hi van participar onze equips amb una quarentena de participants. La cursa comptava amb dos recorreguts, un de més curt i de dificultat baixa (9 quilòmetres aproximadament) i un de més llarg de dificultat alta (21aproximadament). Per aquest motiu, també hi havia dues modalitats d’equips: s’hi podia participar en parelles i en grups de 4 persones. Els guanyadors de la cursa llarga va ser l’equip “Galls vells fan bon caldo”, format per Xavier Sánchez, Pep Ventura, Pedro Gimenez i Eduard Miranda. Completant el podi, “Veterans” (Jordi Soler, Xavier Pujol, Ramon Güell, Lluís Esclassans) i “Margalló” (Carles Roca i Pau Llopart). En la categoria curta, els guanyadors van ser “Petats-O” (Fidel Compte i Quim Solé), seguits per “Puretes” (Fèlix Garcia i Joan Milà) i, tancant el podi, “Tot Vici en Bici” (Lluís Pons, Roser Fuentes, Toni Blanco i Ariadna Blanco).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: